Träna privat

Privatträning? Vi finns där när du behöver oss.

 

 Vi erbjuder privatträning

Vill du träna privat? Då kan du boka en av Hundens Hus hundinstruktörer för

egna möten och individuellt anpassade träningsprogram för dig och din hund.

Vill du träna privat?

Vill du hellre träna privat för att få träna på just det som är viktigt för er? Eller vill du och en kompis gå en kurs tillsammans när det passar er? Då kan du boka en av Hundens Hus hundinstruktörer och få individuellt anpassade träningsprogram för dig och din hund.

Vi erbjuder vardagslydnad, gå fint i kopplet, inkallning, sitta och ligga kvar, agility, rallylydnad, personspår, viltspår, Hoopers, nose work, specialsök, dog parkour, första hjälpen för hundägare, kantarellsök, yoga, massage, balansboll och mindfulness.

Varmt välkommen till oss!

Så här betalar du

Betalning sker i samband med bokning antingen via swish eller bankkort.

Avbokning kan ske upp till 12 timmar före bokad tid via mejl och/eller telefon till respektive instruktör. Ej avbokad tid debiteras enligt timavgift.

Träffen är på 1 timme och kostar 1200 kr.

Välkommen till oss!

Möt våra hundinstruktörer

Har haft hund i hela mitt liv och fick till slut möjlighet att utbilda mig till instruktör. Jag är hundpsykolog, instruktör och lärare och certifierad instruktör i många olika träningsformer. 

Annika Guri

Hundpsykolog / lärare

“Hundar tillför livet lycka och kärlek, att jobba med hundar är fantastiskt! Jag är hundpsykolog, instruktör, lärare och certifierad instruktör i flera olika träningsformer. “

Catrine Lindström

Hundpsykolog / instruktör

Jobba med hundar för att hjälpa människor och hundar är vad jag vill göra. Jag är hundpsykolog, instruktör och lärare och certifierad instruktör i många olika träningsformer. 

Claudia Videla

Hundpsykolog / lärare

Mitt liv kretsar runt hundar och jag kan inte tänka mig något annat! Jag är hundinstruktör, hundfrisör och certifierad i agility och sök samt flera andra träningsformer.

Genny Nicklasson

Hundinstruktör / frisör

Kontakta oss

Hundens Hus Stockholm

Svärdlångsvägen 11 c,
120 60 Årsta

+46 (0)73-532 46 89

stockholm@hundenshus.se

    Lämna ett meddelande