Allmänna villkor / Ångerrätt

Anmälan, köpvillkor och ångerrätt

När du har anmält dig till en kurs/utbildning hos oss på Hundens Hus får du en orderbekräftelse, om du inte fått den så kolla i skräpkorgen också!
Observera att det tillkommer moms på yrkesutbildningarna.

Betalning  när du fått din orderbekräftelse så kan du betala kursen för att försäkra dig om in kursplats.
Kursen ska vara betald inom 7 dagar eller inom 48 timmar om kursen startar inom 14 dagar.

SWISH – du kan swisha din kursavgift till 123 390 72 68 – kom ihåg att ange ditt order/fakturanummer!
Eller så kan du betala in kursavgiften till CD Hundens Hus AB plusgiro 540233-4.

Skulle kursen vara fulltecknad meddelar vi dig och betalar givetvis tillbaka din kursavgift om den är betald.
Om du inte betalar i tid riskerar du att din kursplats går till en reserv.

Kurskallelse skickas ut via e-post cirka en vecka innan kursstart – hör av dig om du inte fått den i tid – ibland försvinner mejl i cyberrymden.

Kursmaterial
Kursmaterial, kurskompendier och förbrukningsmaterial ingår om inget annat anges.

Inställd kurs/utbildning
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en utbildning/kurs med för få anmälda och vid händelser som är utom vår kontroll, t.ex. force majeure. Om kursen blir inställd eller om du inte blir antagen återbetalas inbetald avgift utan avdrag. Du kan även välja att ha kursavgiften innestående men kursavgiften skall då utnyttjas inom ett år.

Anmälan
• Din anmälan är bindande, men den kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59). Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss detta på ett klart och tydligt sätt innan ångerfristen löper ut genom att använda Konsumentverkets standardformulär, klicka här.

• Avbokar du din kurs/utbildning enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela kursavgiften, förutom anmälningsavgiften.

• Om kursen/utbildningen har startat upphör ångerrätten.

• Ångerrätten gäller inte för  kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande. Ångerrätten gäller inte heller för köp som understiger 400:-.  Anmälan är i dessa fall bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Avbokning
Om deltagare återtar sin anmälan efter att ångerrätten förfallit men innan dag för start av kurs/utbildning, tar vi ut en administrationsavgift.

Om du avbokar dig efter dessa 14 dagar (ångerrätt); har du rätt att få tillbaka avgiften med avdrag för 300 kr/kurs eller anmälningsavgiften för respektive utbildning. Avbokar du din kurs senare än 14 dagar  respektive avbokar du din utbildning senare än 4 veckor före start eller om du har påbörjat kursen/utbildningen är du skyldig att erlägga full avgift.

Betalningsskyldighet
Din anmälan är bindande men om du avbryter en utbildning på grund av varaktigt studiehinder till exempel sjukdom styrkt med läkarintyg återbetalas den del av kursavgiften som inte förbrukats, förutom anmälningsavgiften och avdrag för Hundens Hus eventuella kostnader.
Studierna ska genomföras under den kursstart du blivit antagen till. Studieuppehåll kan bara beviljas vid sjukdom styrkt av läkarintyg.

Hundar
Hundar är naturligtvis varmt välkomna om den/de inte stör undervisningen, eller när vi tränar andras hundar är fler klasser som läser samma delkurs.
Tänk på att ha din hund ska vara försäkrad och vaccinerad när ni kommer på utbildning, och att strikt hundägaransvar gäller.

Försäkring
Skolan har ingen försäkring för hundar, hundägare eller elever utan du behöver ha en egen ansvars-, hem- och/eller företagarförsäkring. Strikt hundägaransvar gäller.

Ändringar
Hundens Hus förbehåller sig rätten utan förvarning till ändringar beträffande lärare, lokal, tider, kursmaterial, schema, tryckfel, samt ändringar av studieregler och skolpraktik.

Kundregister
Vid anmälan till kurs och/eller köp accepterar du att läggas till i Hundens Hus/Cilla Coach kundregister samt register för e-postutskick.

Vi delar aldrig med oss av kunduppgifter eller e-postadresser till tredje part och skickar inte spam.

Förbindelse
En anmälan till kurs/utbildning räknas som bekräftelse av villkoren. Anmälan betyder därmed att kund har läst och accepterat de allmänna villkoren.

Integritetspolicy
Här kan du läsa Hundens Hus integritetspolicy >

 
HÄR FINNS HUNDENS HUS
 
• Stockholm >>
• Göteborg >>
• Skåne >>
• Uppsala >>
• Sundsvall >>
 
 
FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

 

 
OM HUNDENS HUS AB

Vi är ett kunskapscentrum för människor med hundar.
Hundens Hus finns på flera ställen i Sverige. Vi utbildar också på webben.

Vi ger dig och din hund en gedigen och kvalitetssäkrad utbildning.

VÄLKOMMEN!

KONTAKTUPPGIFTER

HUNDENS HUS STOCKHOLM
Svärdlångsvägen 11 c,
120 60 Årsta

E-post: stockholm@hundenshus.se

Tel: 08-29 17 74

Org. Nr: 556797-5254
PlusGiro: 540233-4
SWISH: 123 390 72 68

© Hundens Hus AB 2020