Hundpsykolog & Privatträning

Stäm träff med våra Hundpsykologer och hundtränare

 

Så här går det till

Dags att boka tid hos hundpsykologen? När du upplever att du har problem med din hund och behöver professionell hjälp. Vi hjälper dig att ta reda på vad som är problemet och hur det kan lösas. Du och din hund får individuellt anpassade träningsråd för en bättre och roligare framtid tillsammans.

Våra hundpsykologer är Annika Guri, Claudia Videla, Catrine Lindström, Ewa Wulkan & Jennifer Hasslund. Du har möjlighet att träffa oss i Åkeshov, Ryttarstadion eller Årsta torg, ange önskad ort i ditt mejl samt berätta lite vad du vill ha hjälp med.

Vi träffas i en timme så att du får tid att berätta om er situation och vad du vill ha hjälp med. Du kommer tillsammans med hundpsykologen att lägga upp en träningsplan över ert kommande arbete.

Så här betalar du

Betalning sker i samband med bokning antingen via swish eller bankkort.

Avbokning kan ske upp till 12 timmar före bokad tid via mejl och/eller telefon till respektive instruktör. Ej avbokad tid debiteras enligt timavgift.

Träffen är på 1 timme och kostar 1200 kr.

Välkommen till oss!

 

Våra Hundpsykolger & instruktörer

Har haft hund i hela mitt liv och fick till slut möjlighet att utbilda mig till instruktör. Jag är hundpsykolog, instruktör och lärare och certifierad instruktör i många olika träningsformer. 

Annika Guri

Hundpsykolog / lärare

“Hundar tillför livet lycka och kärlek, att jobba med hundar är fantastiskt! Jag är hundpsykolog, instruktör, lärare och certifierad instruktör i flera olika träningsformer. “

Catrine Lindström

Hundpsykolog / instruktör

Jobba med hundar för att hjälpa människor och hundar är vad jag vill göra. Jag är hundpsykolog, instruktör och lärare och certifierad instruktör i många olika träningsformer. 

Claudia Videla

Hundpsykolog / lärare

Mitt liv kretsar runt hundar och jag kan inte tänka mig något annat! Jag är hundinstruktör, hundfrisör och certifierad i agility och sök samt flera andra träningsformer.

Genny Nicklasson

Hundinstruktör / frisör

Kontakta oss

Hundens Hus Stockholm

Svärdlångsvägen 11 c,
120 60 Årsta

+46 (0)73-532 46 89

stockholm@hundenshus.se

    Lämna ett meddelande