Med vårt valppaket får ni det allra bästa för er valp, till ett rabatterat pris. Här ingår tre kurser som ger er en bra start på ert framtida liv tillsammans.Passa på!

Valpkurs

På vår valpkurs är du och din valp i centrum eftersom vi vill att ni ska få en bra relation och en bra vardagslydnad – allt för att du ska få en harmonisk familjemedlem. Vi kommer bland annat att träna på inkallning, koppelträning, hantering, kontakt & följsamhet.

Tonårshunden

När valpen vuxit upp och blivit en tonåring kan nya utmaningar dyka upp. På vår kurs Tonårshunden fortsätter vi träna våra unga hundar och går igenom vad som sker i den unga hundkroppen och hur ni nu bibehåller kontakten, samspelet och relationen.

Träningstillfälle

I paketet ingår ett träningstillfälle som ni själva väljer. Här finns olika valmöjligheter såsom Valplekis, Valpagility, Valpnosen, Gröna Hund med mera.

Ert ordernummer vid bokning blir er biljett till ovan kurser. Ni väljer själva vilken kursstart som passar er och skriver in ert ordernummer i meddelanderutan för respektive kurs.

Pris 4 300 kr (ord. 4 850kr)

 

BOKA DITT VALPPAKET HÄR