Fikakurs

Vill du bli personlig coachad av Cilla, och efteråt ta en fika?
Kom du på hennes Fikakurs!

Du får tillfälle att träna din hund i kontakt- och fokusövningar, koppelvett, inkallning, hälsa fint, stadga, hundmöten och sist men inte minst den viktiga passivitet. Det är mycket gruppövningar i störande omgivningar med främmande hundar, människor/barn, joggare, inlines, fåglar etc  – allt det som vi har på våra vardagspromenader!

Efter att ha tränat våra hundar i 45 minuter  så fikar vi tillsammans;  på ett fik, på torget eller i parken för att umgås och träna hundarnas passivitet.

Träffen är på olika platser i vårt vackra Stockholm t.ex. Kungsträdgården, Mariatorget, Tessinparken, Medborgarplatsen, Årsta Torg etc

Förkunskap
Detta är inte en nybörjarkurs så din hund ska ha grunderna i vardagslydnad t.ex. ha gått en valp-, unghund- eller en grundkurs..
och kunna vara tyst när vi fikar.

Läs här vad Siw och Marie- Louise tyckte om kursen
”Bra kurs med bra upplägg och mysigt fika på mysiga kaféer efter. 
Siw och Donna

”Hej Cilla,
tack för en trevlig och ovanlig kurs. Med ovanligt menar jag alltså med en positiv ovanlighet, eftersom det inte existerar någon kurs med en sådan social träning för hundarna i allmänhet. Mig veterligen i alla fall.
Det positiva med kursen är träningen samspelet med hundarna i olika störande miljöer. Jättebra. Det som jag också såg fram mot var träningen/lekarna med hundarna. Många kurser är mycket ”allvarliga”. Visst på både gott och ont givetvis, men jag tror på att det går att kombinera allvaret med lek också även om man är i sin utbildning till tävling, tjänst eller enbart för nöjes skull.
Upplever dig som kursledare lugn, tydlig och rak i dina instruktioner, vilket givetvis underlättar i kommunikationen. Upplever också, att du har ett stort hjärta och engagemang för det du gör i verksamheten. Bara det att du ber om utvärdering för utveckling är positivt. Det är tyvärr inte många kursledare som gör det oberoende branch.”
Tusen tack för en bra kurs hälsar Marie-Louise & MAYA

Om du har frågor maila Cilla


Aktuella starter

Inga aktuella starter inplanerade.
Anmäl intresse!

 
HÄR FINNS HUNDENS HUS
 
• Stockholm >>
• Göteborg >>
• Skåne >>
• Uppsala >>
• Sundsvall >>
 
 
FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

 

 
OM HUNDENS HUS AB

Vi är ett kunskapscentrum för människor med hundar.
Hundens Hus finns på flera ställen i Sverige. Vi utbildar också på webben.

Vi ger dig och din hund en gedigen och kvalitetssäkrad utbildning.

VÄLKOMMEN!

KONTAKTUPPGIFTER

HUNDENS HUS STOCKHOLM
Svärdlångsvägen 11 c,
120 60 Årsta

E-post: stockholm@hundenshus.se

Tel: 08-29 17 74

Org. Nr: 556797-5254
PlusGiro: 540233-4
SWISH: 123 390 72 68

© Hundens Hus AB 2020