Årsta torg | Träningstillfälle – höga/otillgängliga gömmor NW 2

Äntligen kan vi erbjuda detta träningstillfälle med Lotta Bauer.

Det är nya utmaningar i NW2, mycket som förändras på tävling i jämförelse med NW1.
Nu kan gömman sitta högt och djupt, det krävs mer av dig som förare i de högre klasserna,  det handlar ännu mer om att kunna förstå din hunds kommunikation och hur ni samarbetar i söket.
Vi lägger grunden till hur hunden kan visa dig var gömman sitter även om den är hög eller otillgängligt. Vi varvar praktiska övningar med teori där vi går igenom vad som gäller på tävling.
Kursen håller en hög praktisk nivå och ger möjlighet till träning, diskussion och samtal. Din medverkan, dina idéer och dina frågor är därför en viktig ingrediens.

Det är bara en hund som söker i taget. Vi lär oss mycket att se på andras sök och hundarna får vila mellan söken. Vi individanpassar alltid alla sök, alternerar mellan hundarna så varje hund får arbeta i sin nivå och takt.

Förkunskap: Du tävlar i NW2 eller har tävlat i NW1 och har blivit uppflyttad till NW2.

Instruktör är Lotta Bauer, instruktör och domare inom SNWK.

Lotta Bauer brinner för Nose Work, hon är en uppskattad och kunnig instruktör, en flitig SNWK Domare som dömer många tävlingar per år i samtliga klasser, samt tävlar själv i NW2 med sin duktiga hund Harry. Lotta fyller ständigt på med ny kunskap, hon har varit på flera Nose Work läger i USA och har ett nära samarbete med sportens grundare Ron Gaunt, Jill Marie O’Brian och Amy Hero. 

Datum: måndag 30/3
Tid: 18.30-21.00
Pris: 590 kr                                                                                                                                                                                                                                    Anmälan är bindande.

Antal deltagare: max 6 stycken

SWISH – betalning
Nu kan du betala din kurs via vårt Swishnr 123 390 72 68 – kom ihåg att ange ditt order/fakturanummer

GÅ DENNA KURS
  • 590 kr inkl moms
  • 1 månadSTARTAR OM
  • 1 Dagar
3 ANMÄLDA KURSDELTAGARE

 

Fler starter

© Hundens Hus AB 2020