Stockholm| Salongklippning 

Vi har fått förfrågan att ta fram en kurs i Salongklippning dvs att kunde klippa pudel, pomerian, yorkshireterrier, retrievers, spaniel, lagotto, labradoodle, cockerpoo, cavapaoo, blandraser och renrasiga hundar. Det är fler hundägare som vill få sina badade, borstade, fönade och inbland nerklippta i en snygg, sportig frisyr till exempel bearded collie, shih tzu,  lhasa aspso.
Det är brist på hundfrisörer  så tycker du om hundar och att bada & klippa hundar så missa inte denna kurs!

Kursen
vi går igenom hur du badar, fönar och klipper vanliga raser/blandrasers i vardagsfrisyrer.
Kursen innehåller vardagsklippning, olika pälstyper,  allergier, pälssjukdomar t.ex. alopecia, kosmetika, frivillig hantering, raskunskap, stress, läsa hund och så naturligtvis vilken utrustning du behöver. Om du vill lära dig att trimma så kompletterar du med trimmodulen.
Undervisningen sker genom lärarledd praktik på skolan, föreläsningar,  både på skolan och online, samt projekthundar för att certifiera dig.

Förkunskaper
Inga speciella förkunskaper krävs, men du ska vara medveten om att det är ett fysiskt krävande och tungt jobb och du kan inte ha pälsallergi.

Utbildningsdatum
må-torsdag 7-10/6 och må-onsdag 14-16/6.

Var
Västerhaninge

Lärare
Genny Waksam och Daria Sternia

Pris
27 900 kl plus moms, anmälningsavgiften på 5 000 kr ingår i priset.
På fakturan tillkommer en administrationsavgift på 1 000 kr.
Vi specificerar priserna utan moms, då vi i första hand vänder oss till företag och momsen är avdragsgill i företag. Litteratur, försäkringar, kost, logi och resa ingår inte i priset. 

Kursintyg
efter avslutad kurs får du ett kursintyg.

Certifiering
för att certifiera dig så behöver du ha 100 % närvaro och göra 40 projekthundar.
Certifieringen består av en webtenta och 2 praktiska prov och betalas när du bokar den.

Utrustning
Du behöver ha med utrustning för att kunna klippa på skolan och  dina projekthundar hemma.
Om du inte har utrustning så kostar ett grundkit det ca 5 000 kr + moms. Vi har samarbete med Parma där du som elev på Hundens Hus får 10 % , momsen är avdragsgill i ditt företag.
Mejla Cilla om du vill ha utrustningslistan. 

Delbetala
Det går inte att delbetala via Hundens Hus men du kan ansöka om räntefri avbetalning hos HumanFinans. Läs mer om ansökan här  www.humanfinans.se

Betalning/Avbokning/Ångerätt 
Du betalar din faktura inom 7 dagar efter din anmälan, om du inte ansökt om delbetalning hos Humanfinans. Din anmälan är bindande och om du pausar eller avslutar dina studier så är du fortfarande betalningsskyldig för hela kursen, läs mer under allmänna villkor.

Frågor?
Maila Cilla

© Hundens Hus AB 2020