Kantarellsöksinstruktör| Kompetensutveckling online med Cilla Danielsson
– för dig som vill bredda ditt kursutbud och erbjuda dina kunder kantarellsök; en både enkel, rolig och bra mental aktivering för alla hundar – oavsett ras och ålder!

Innehåll

  • Inlärning, försvårningar och problemlösningar
  • Utrustning
  • Kursplaneringar, träningsloggar
  • Fallbeskrivingar
  • Coachande samtal
  • Träning med egen hund, betinga doften, markering, ritual, sökträning

Undervisningen
antingen via online lektioner med Cilla via ZOOM och träning med egen hund mellan lektionerna, sluten FB-grupp för guidning av egen träning och redovisning av projektkurs.

Alternativt så går du kursen helt på distans. Du får då tillgång till en hel inspelad instruktörskurs, totalt 15 timmar med träningsvideos, diskussioner och föreläsningar. Och självklart får du åhörarkopior, träningsloggar, kursplaneringar, läs- och poddtips och eventuella vetenskapliga artiklar att fördjupa dig i.
Kursen är både gedigen och generös i sitt utförande.
Efter genomförd kurs erhåller du ett diplom

Förkunskaper
Instruktör

Lärare
Cilla Danielsson

Datum
Föreläsningar med Cilla via ZOOM onsdagar 11/8, 18/8 och 25/8 kl 15.00-17.30 plus redovisning av projektkurs.

Om du vill gå kursen helt på distans så får du tillgång till den via Hundens Hus Play i 3 månader. Medlemskapet i den slutna  FB-gruppen har du fortsatt tillgång till.
Självklart får du åhörarkopior, träningsloggar, kursplaneringar, läs- och poddtips och eventuella vetenskapliga artiklar att fördjupa dig i. Kursen är både gedigen och generös i sitt utförande.

Efter genomförd kurs erhåller du ett diplom.

Pris
4 900 kr inklusive moms och administrationsavgift.

Delbetala
Det går inte att delbetala via Hundens Hus men du kan ansöka om räntefri avbetalning hos HumanFinans. Läs mer om ansökan här  www.humanfinans.se

Betalning/Avbokning/Ångerätt 
Du betalar din faktura inom 7 dagar efter din anmälan, om du inte ansökt om delbetalning hos Humanfinans. Din anmälan är bindande och om du pausar eller avslutar dina studier så är du fortfarande betalningsskyldig för hela kursen, läs mer under allmänna villkor.

Inspelning
kursen spelas in och läggs upp till försäljning på Hundens Hus Play. Du samtycker till dessa inspelningar och ger också Hundens Hus Play rätten till att sälja vidare materialet inkluderat din medverkan.

Om du inte vill bli inspelad så kan du ställa dina frågor via chatten under lektionerna.
Eller så väljer du den inspelade kursen. Om du väljer den inspelade versionen så får du ett coachande samtal på 30 minuter med Cilla inkluderat i ditt kurspris.

Frågor?
Maila Cilla

© Hundens Hus AB 2020