Stockholm|Certifierad Diplomathund

Vill du utbilda din hund till Diplomathund så att ni kan jobba tillsammans?

Många hundpsykologer och hundägare efterlyser fler diplomathundar, dvs en hund som är specialutbildad och arbetar med andra hundars rädslor, aggressioner och valpars språkutveckling.

Vad är en Diplomathund?
En Diplomathund är en hund som tillsammans med en hundpsykolg/instruktör arbetar med rehabilitering av arga, rädda, traumatiserade hundar och valpars språkutveckling.
Din hund kommer att få träffa och träna hundar under handledning av Cilla, och du kommer att få ett separat träningsprogram till hund så att du kan träna din hund mellan modulerna

Förkunskap
Pågående Hundbeteendevetare eller certifierad Hundbeteendevetare, läs mer här

Datum
Under planering, mejla Cilla  för att veta mer.
Tiderna är 10.00-ca 16.00.

Plats
Stockholm, skolan har lokaler i Åkeshov, Årsta och Västerhaninge.

Pris
4 900 kr plus moms, anmälnings- & adminavgiften.

Delbetala
Det går inte att delbetala via Hundens Hus men du kan ansöka om räntefri avbetalning hos HumanFinans. Läs mer om ansökan här  www.humanfinans.se

Betalning/Avbokning/Ångerätt 
Du betalar din faktura inom 7 dagar efter din anmälan, om du inte ansökt om delbetalning hos Humanfinans. Din anmälan är bindande och om du pausar eller avslutar dina studier så är du fortfarande betalningsskyldig för hela kursen, läs mer under allmänna villkor.

Inspelning
kursen spelas in och läggs upp till försäljning på Hundens Hus Play. Du samtycker till dessa inspelningar och ger också Hundens Hus Play rätten till att sälja vidare materialet inkluderat din medverkan.

Frågor?
Maila Cilla

 

GÅ DENNA KURS
  • 4,900 kr inkl moms
  • 1 dagSTARTAR OM
  • 10 Dagar
0 ANMÄLDA KURSDELTAGARE

     

    Fler starter

    © Hundens Hus AB 2020