Åkeshov, Stockholm| Belöningsutveckling med Tobias Gustavsson

Belöningarna är råvaran i vår hundträning!

Utan bra belöningar är det svårt att motivera hundarna att göra allt det vi önskar och  förväntar oss att dom ska göra, vare sig det handlar om vardagsträning eller annan träning.

Men vad är egentligen en bra belöning?
Under den här kursdagen låter vi hundarna komma med svaren. En del hundar tycker både om att leka med leksaker och att äta godis. Andra hundar är mer kräsna och kanske kräver en viss typ av lek för att det ska vara värt att göra jobbet. Under dagen tittar vi närmare på hundarnas olikheter och likheter –
både genom praktiska övningar och genom korta teoripass och diskussioner.

Kursdatum: söndag 16/12
Kurstid: 10.00-17.00
Pris: 1 500 kr med hund

SWISH – betalning
Nu kan du betala din kurs via vårt Swishnr 123 390 72 68 –
kom ihåg att du ange ditt order/fakturanummer

Presentation av Tobias Gustavsson, SWDI
Tobias Gustavsson arbetar vid forskningsprojektet – Arbetande hundar, SLU på Grimsö Forskningsstation samt vid SWDI – Scandinavian Working Dog Institute. I projektet forskar man på användning, träning och utveckling av olika typer av arbetande hundar. Han har de senaste åren främst arbetat med frågor som rör hundar och stora rovdjur. Bland annat ansvarar han för planering, utbildning och utveckling av de statliga tjänstehundekipagen inom rovdjursförvaltningen i Sverige. Sedan 2011 utbildar han även tjänstehundekipagen i SNO (Norska statens rovdjursförvaltning). Han konsulteras även flitigt inom andra delar av hundtjänsten såsom spår- och specialsökprojekt både i Sverige och i andra länder.

Tillsammans med kollegorna Jens Karlsson, Lars Fält och Jessica Åberg gav han 2011 ut boken ”Spårhunden och lukterna”.

Tobias håller även ett stort antal föreläsningar om hundar och hundars beteende för myndigheter, företag, organisationer och högskolor runt om i Norden varje år t.e.x Viltskadecenter, Miljödirektoratet, Statens Naturoppsyn, Stockholms Universitet, Högskolan i Falun, Svenska Jägareförbundet, Svenska Brukshundklubben, Norska räddningshundar, Svenska Kennelklubben, Polisen, Försvarets Hundtjänstenhet, FEDICS Italienska räddningshundorganisationen, Fylkesmannen i Troms, Finnmark, Hedmark och Oppland m.fl.

Frågor? Mejla Cilla

Kursomdöme

N.A

omdömen
  • 5 stjärnor0
  • 4 stjärnor0
  • 3 stjärnor0
  • 2 stjärnor0
  • 1 stjärnor0

Inga omdömen fanns för denna kurs.

© Hundens Hus AB 2018