Catrine Lindström

E-post: Catrine.lindstrom@hundenshus.se

 

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Örnsköldsvik men har bott i Stockholm i ungefär halva mitt liv. Arbetar som sjuksköterska sedan många år men har de senaste åren känt att det är hundar som jag vill arbeta med.

Hundar tillför livet så mycket lycka och kärlek så att nu kunna få möjlighet att även jobba med hundar känns helt fantastiskt.
Det har alltid funnits hundar i mitt liv på olika sätt och för 4 år sedan kom Nova en portugisisk vattenhund till oss. Hon är nu snart 9 år. Jag och Nova springer gärna i skogen och om hon får välja så blir det några viltspår. I maj -18 kom Lo som är en pumi och gjorde familjen lite större. Lo tycker att livet bara är kul och hänger gärna med på allt vi tränar så det blir både nose work, rallylydnad, agility, spår mm.   Jag har verkligen fastnat för nose work och tycker att det är en toppenaktivering. När Lo var valp så började jag träna henne i nose work för att ge henne en rolig aktivering och samtidigt bli av med lite energi. Sedan dess har vi fortsatt och idag tävlar vi i klass 1.

Egen hund:

Lo, pumi född 2018

Utbildningar

Hundinstruktör, Hundens Hus  2017
Hundpsykolog, Hundens Hus  2019
Nose Work instruktör, Hundens Hus 2018
Kantarellsöksinstruktör, Hundens Hus 2018                                                                                                                                                                              Rallylydnadsinstruktör, Hundens Hus 2019                                                                                                                                                                               Personspårsinstruktör, Hundens Hus 2019                                                                                                                                                                      Agilityinstruktör, Hundens Hus – pågående                                                                                                                                                                          Hundmassör, Hundens Hus – pågående
Viltspårsinstruktör, 2020
Första hjälpen för hund, 2021

 

 
HÄR FINNS HUNDENS HUS
 
• Stockholm >>
• Göteborg >>
• Skåne >>
• Uppsala >>
• Sundsvall >>
 
 
FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

 

 
OM HUNDENS HUS AB

Vi är ett kunskapscentrum för människor med hundar.
Hundens Hus finns på flera ställen i Sverige. Vi utbildar också på webben.

Vi ger dig och din hund en gedigen och kvalitetssäkrad utbildning.

VÄLKOMMEN!

KONTAKTUPPGIFTER

HUNDENS HUS STOCKHOLM
Svärdlångsvägen 11 c,
120 60 Årsta

E-post: stockholm@hundenshus.se

Tel: 08-29 17 74

Org. Nr: 556797-5254
PlusGiro: 540233-4
SWISH: 123 390 72 68

© Hundens Hus AB 2020